Mogelijkheden

Birthdays

Samen met vrienden familie je verjaardag vieren in onze Pinkroom? Dat kan. Bekijk hier onze arrangementen.

Babyshowers

Een unieke locatie voor je babyshower? De Pink room is DE plek om dit te vieren samen met je vriendinnen! Bekijk hier onze babyshower arrangementen

Vrijgezellenfeest

Staat er een wedding op de planning? Dan is het natuurlijk eerst tijd voor een vrijgezellenfeestje en onze Pinkroom is de perfecte locatie! Bekijk hier onze arrangementen.

Meeting

Vergaderruimte nodig voor maximaal 14 personen, en ondertussen genieten van een lekkere lunch en de beste koffies? Het kan allemaal in de Pink room. Bekijk hier onze vergader arrangementen.

High Tea

Opzoek naar een locatie voor een heerlijke High Tea? Dan ben je bij Novelle aan het juiste adres. Alles wordt met liefde, zorg en passie bereidt. Bekijk hier onze High Tea arrangementen.

To Share

Shared Dining in onze Pinkroom of gewoon in het restaurant? Dat Kan! Organiseer een feestje voor jezelf, vriend, vriendin, dochter of zoon bij Novelle. Neem voor speciale wensen contact op.

TOP

Corona Update

Beste gasten,

Ondanks de recentelijke ontwikkelingen hebben wij besloten om Novelle tijdelijk dicht te houden. Wij kijken ernaar uit om jullie snel weer van dienst te zijn. Tot die tijd wensen wij iedereen veel sterkte! Voor vragen kunnen jullie contact opnemen via info@novelle-leeuwarden.nl